top of page

Održane dvije kreativne radionice u okviru projekta„Igrom do znanja i vještina“

U organizaciji NVU „ Interakcija“ u KIC“Zeta“ u Golubovcima održane su dvije kreativne radionice za djecu od 6 do 10 godina. Radionicama su prisustvovali mališani iz četiri osnovne škole u Golubovcima.



„Čarobne ručice i prstići“ naziv je radionice koju su pohađala djeca uzrasta od 6 do 8 godina u okviru koje su mališani, uz pomoć članica kreativnog tima NVU „ Interakcija“ pripremali jesenje razglednice za svoje nadraže, kao i leptire koji su napravljeni oslikavanjem rukiča mališana na papiru. Osim što su kroz ovu radionicu izrazila svoju maštovitost i osjećanja, djeca su istovremeno i vježbala motoriku.



„Medijska pismenost – savremeni vlogeri“ radionica namijenjena za djecu uzrasta od 9 do 10 godina, bila je prilika da sa drugarima razgovaramo o medijskoj pismenosti i da se dogovorimo sa njima da biraju šta gledaju . Kroz pripremanje emisije pod nazivom „Dječiji dnevnik“ mališani su intervjuisali jedni druge.

Radionisu su organizovane u okviru projekta neformalnog obrazovanja “Igrom do znanja i vještina” koji se finansira na osnovu Odluke o finansiranju projekata nevladinih organizacija za 2021.godinu Opštine u okviru Glavnog grada – Golubovci.

bottom of page