top of page

Igrom do znanja i vještina

NVO “Interakcija” u narednom periodu u Golubovcima realizuje projekat neformalnog obrazovanja “Igrom do znanja i vještina”.


U okviru projekta biće organizovano 6 kreativnih radionica za mališane od 6 do 10 godina koje su osmišljene sa ciljem promocije kreativnog pristupa prilikom savladavanja konkretnih vještina kod djece.

Prve radionice biće organizovane 17. oktobra 2021.godine u prostorijama KIC “Zeta” u Golubovcima.

Za djecu od 6 do 8 godina biće organizovana radionica “Čarobne ručice i prstići”. Tokom ove radionice mališani će zajedno sa članicama kreativnog tima NVO “Interakcija” praviti jesenje razglednice i učestvovati u kreiranju leptira od svojih ručica.

Za nešto starije, za drugare koji imaju 9 i 10 godina predviđena je radionica – Medijska pismenost osnovaca – savremeni vlogeri.

Na radionice koje se organizuju uz poštovanje svih epidemioloških mjera, djeca treba da donesu osmijeh i dobro raspoloženje, za sve ostalo zadužen je naš kreativni tim.

Projekat “Igrom do znanja i vještina” realizuje se na osnovu Odluke o finansiranju projekata nevladinih organizacija za 2021.godinu Opštine u okviru Glavnog grada- Golubovci.

bottom of page