top of page

Četvrta radionica o medijskoj pismenosti O.Š. „Vlado Milić“

Updated: Dec 25, 2023


Četvrtoj radionici pod nazivom „Unapređenje medijske pismenosti mladih” prisustvovali su učenici devetog razreda Osnovne škole “Vlado Milić” iz Podgorice.


Učesnici radionice pokazali su visok stepen zainteresovanosti za temu, kao i za takmičenje o medijskoj pismenosti koje će biti organizovano u okviru projekta “Aktivizmom mladih do medijske pismenosti” koju realizuje NVU Interakcija.



Treneri na radionici, komunikolozi Miodrag Strugar i Dragana Maljević izrazili su posebno zadovoljstvo što su polaznici ove radionice iskazali i kritički odnos prema konkretnim sadržajima koji su im dostupni putem različitih vrsta medija.



Radionicu je obilježila izuzetna aktivnost učenika koji su pokazali interesovanje za pohađanjem radionica na ovu temu i u budućnosti.


Projekat “Aktivizmom mladih do medijske pismenosti” podržan je kroz program „Podržani=osnaženi”, u okviru grant šeme „Zajednica u akciji“, koji realizuje Fond za aktivno građanstvo u partnerstvu sa Zakladom za razvoj lokalne zajednice „Slagalica “iz Hrvatske. Program finansira Evropska unija, a kofinansira Ministarstvo javne uprave.


@faktcg

@Zaklada Slagalica

@min_javneuprave_cg

@evropska_kuca

@me4eu



Comments


bottom of page