top of page

U Bijelom Polju organizovana radionica o omladinskom aktivizmu


U okviru projekta „ Aktivni mladi za evropske vrijednosti“ koji nevladino udruženje Interakcija realizuje u saradnji sa Sociološkim centrom Crne Gore(SOCEN), u Bijelom Polju je održana radionica na temu „ Omladinski aktivizam zasnovan na EU vrijednostima“.


Radionici su prisustvovali predstavnici omladinskih organizacija iz Bijelog Polja, Berana , Rožaja i Mojkovca.


Tokom radionice koju su vodile komunikološkinja Dragana Maljević i koordinatorka medijskih programa NVU „Interakcija“ Svetlana Đokić mladi iz gradova na sjeveru govorili su o problemima sa kojima se suočavaju i istovremeno predlagali moguća rješenja za njihovo prevazičaženje.


Ovo je treća radionica koja se organizuje u okviru projekta „ Aktivni mladi za evropske vrijednosti“. Nakon radionica u Podgorici i Budvi, radionica u Bijelom Polju organizovana je za predstavnike omladinskih organizacija iz sjevernog regiona.

Projekat „ Aktivni mladi za EU vrijednosti“ podržan je u okviru projekta „ OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE koji sprovodi Centar za građansko obrazovanje (CGO) uz finansijsku podršku Evropske unije i kofinansiranje Ministarstva javne uprave.


Comments


bottom of page