top of page

Održane radionice„Koliko je sati?“ i „Upoznaj Crnu Goru“.

Naučili smo da mjerimo vrijeme!


Da spoj kreativne energije i želje za novim saznanjima dovodi do konkretnih rezultata i osjećaja zadovoljstva dokaz je atmosfera koja je vladala u prostorijama KIC „Zeta“ u Golubovcima, gdje je održana edukativna radionica „Koliko je sati?“ za mališane od 6 do 8 godina.

Sa našim novim drugarima učili smo o mjerenju vremena, maloj i velikoj kazaljki. I ne samo to! Pravili smo sat od papira i dobro se zabavili.

Bilo nam je zadovoljstvo da se sa mališanima iz četiri osnovne škole u Golubovcima družimo u okviru projekta “Igrom do znanja i vještina” i još jednom se uvjerimo koliko su igra i kreativno izražavanje važni za proces učenja.

NVU „Interakcija“ projekat realizuje na osnovu Odluke o finansiranju projekata nevladinih organizacija za 2021. godinu Opštine u okviru Glavnog grada - Golubovci.
Bolje smo upoznali Crnu Goru


NVU Interakcija organizovala je u Golubovcima za djecu od 9 do 11 godina edukativnu radionicu „ Upoznaj Crnu Goru“.

Nakon što su kroz prezentaciju prilagođenu njihovom uzrastu stekli nova znanja o znamenitostima Crne Gore djeca su sa velikim entuzijazmom prihvatila ulogu promotera naše lijepe države.

Zajedno smo uživali u kreiranju dečije emisije „Upoznaj Crnu Goru“ u okviru koje su mali televizijski voditelji predstavljali prirodne znamenitosti Crne Gore.I ova edukativna radionica, održana u KIC „Zeta“, pokazala je kako djeci zapravo malo treba da bi se osjetila srećnima.

Zahvaljujemo se predstavnicima Opštine u okviru Glavnog grada - Golubovci koji su nam kroz podršku projekta “Igrom do znanja i vještina” omogućili da se sa zadovoljstvom družimo sa našim malim velikim drugarima.

Opmerkingen


bottom of page