top of page

Džudo klub "Fighter" uplatio donaciju Nacionalnom koorinacionom tijelu za zarazne bolesti

"Džudo savez Crne Gore je uz brojne aktivnosti iz svojih ograničenih sredstava izdvojio dio novca za pomoć džudo klubovima. Potez vrijedan svake pohvale. Međutim kako je ovo vrijeme u kome nema sportskih aktivnosti a i neće ih biti uskoro mi smo se odlučili da u ovom za sve teškom trenutku dobijeni novac proslijedimo onima kojima je to potrebnije trenutno", saopštili su iz kluba i dodali:

"Naše viđenje je da je to u ovom trenutku Nacionalno koordinaciono tijelu za zarazne bolesti. Novac smo dobili za aktivnosti sa našim članovima međutim držimo da je zdravlje na prvom mjestu i da će biti i nakon ovoga i treninga i takmičenja a sada je nešto drugo prioritet. Da sačuvamo zdravlje i pomognemo onima koji čuvaju naše."

Kao jedan od najmlađih džudo kolektiva, kako navode, daće sebi za pravo da pozovu i ostale klubove koji nisu vratili novac nezadovoljni raspodjelom da razmotre ovakav potez.

"Tim više što neki mogu pomoći i više nego što smo mi bili u mogućnosti. Svaka pomoć u ovom trenutku, sigurno, je od velikog značaja za Crnu Goru. Ogroman motiv za sve da pomognu. Pokažimo se na djelu", saopštili su iz ovog kluba.Pokrenuta je inicijativa roditelja djece koja vježbaju u klubu da i oni svojim donacijama daju doprinos u što lakšem prevazilaženju trenutne situacije. Sredstva koja su oni uplatili klubu su takođe proslijeđena na račun NKT. Zahvaljujemo još jednom Judo savezu Crne Gore na opredijeljenim sredstvima i što nam je data šansa da pomognemo ugroženima. Džudo porodica je uvijek bila solidarna i sigurni smo da će i u ovim trenucima ostali iz nje pokazati najveći mogući nivo solidarnosti", saopšteno je iz kluba Fighter.

Comments


bottom of page